Adnan Oktar, hapishanedeyken dahi örgüt propagandasına devam ediyor. Hukukçuların kendisini değil diğer örgüt üyelerini dışarı çıkartmalarını isteyen Oktar, "Cemaatin 3'te 1'i bile çıksa akıl almaz bir güç anlamına gelir. Beni çıkartmak için uğraşmayın. Dışarıda da olsam aynı şeyleri yaparım. İnternet paylaşımları önemli" diyerek talimat veriyor.

Netanyahu savaşa devam dedi! Netanyahu savaşa devam dedi!

Adnan Oktar'ın, avukatları aracılığıyla örgüt üyelerine ilettiği talimatlarda, örgütün propaganda faaliyetlerine yön verdiği görülüyor. Hapishaneden gönderdiği talimatlar arasında, şarkı ve şiirlerin sözlerinin değiştirilmesi, fotoğraflarının tablolar oluşturulması ve mehdilik konusunun gündeme getirilmesi de bulunuyor.

Bu talimatlar üzerine örgüt üyeleri, içerik hazırlayarak şikâyetçilerin kandırıldığı yönünde yoğun paylaşımlar yapıyor. Adnan Oktar'ın, elektronik posta yoluyla verdiği talimatlar arasında, sosyal medya üzerinden mehdilik hususunda gündem yapılması ve şarkı ve şiirlerin sözlerinin değiştirilmesi de bulunuyor.

Adnan Oktar'ın avukatları aracılığıyla örgüt üyelerine gönderdiği talimatlarda, örgütün propaganda faaliyetlerine yön verdiği görülüyor. Hapishaneden gönderdiği talimatlar arasında, şarkı ve şiirlerin sözlerinin değiştirilmesi, fotoğraflarının tablolar oluşturulması ve mehdilik konusunun gündeme getirilmesi de bulunuyor.