Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi’nde yaşanan olayda, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından pek çok aydınlatma direği, trafik levhası ve çöp kutusuna asılan ilanlar büyük dikkat çekti.

'Türkiye'de evlilik daha ekonomik' 'Türkiye'de evlilik daha ekonomik'

İlanda ayrıca bir otomobil plakası ile birlikte "Alışkanlıkları: 2 kişiyi aynı anda idare edebiliyor", "Kızlara not: Böyle kişilerden uzak durun", "Erkeklere not: Aldatma konusunda profesyonel destek alabilirsiniz" gibi ifadeler yer aldı. İlanı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazıları ilanları söküp attı, bazıları ise fotoğraflarını çekip sosyal medyada paylaştı.

Yoldan geçerken aydınlatma direğindeki ilanı fark eden Ali Batuhan Okay isimli genç, "Görünce çok şaşırdım. Kimin yaptığını bilmiyorum ama Adana'nın insanı çok farklı, her şeyi yapabilirler. Muhtemelen arkadaşları yapmıştır. Ben de fotoğrafını çektim ve arkadaş grubumda paylaşacağım," dedi.

Hira Naz isimli genç kız ise ilanı görünce şaşkınlığını dile getirerek, "Görünce çok şaşırdım, hiç beklemiyordum. Kesinlikle aldatıldığını düşündüğüm bir kadın yapmıştır. Üzüldüm ama ben de olsam yapardım. Yazılanlar doğruysa hak etmiş. Gördüğüm yerde gerçekten suratına tüküreceğim," ifadelerini kullandı.

Editör: Elif Erbay