İhanet örgütü FETÖ’nün gazeteci görünümlü mankurtları, kaçtıkları yurt dışından çeşitli kişilere saldırmayı sürdürüyor. FETÖ’cülerin hedefindeki son isim Acun Ilıcalı’ydı ancak Ilıcalı kendisine iftira atan haine gereken cevabı fazlasıyla verdi.

FETÖ’nün yayın organlarında bir dönem gazetecilik yapan Turhan Bozkurt, sosyal medya üzerinden, Acun Ilıcalı’nın 3 yıldır vergi ödemediğini iddia etti. 

“Acun’un holdingi üç yıldır vergi ödemiyor!”

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nın vergi yüzsüzlerini açıklamaya başlamasına gönderme yapan kaçak FETÖ’cü; “Yüzsüzleri ifşa edecekseniz buralardan başlayın. Acun Ilıcalı’nın holdingi de üç yıldır vergi ödemiyor” şeklinde bir paylaşım yaptı. 
Bunun üzerine Acun Ilıcalı, yine sosyal medya üzerinden verdiği yanıtta, Bozkurt’u ‘faydasız hokkabaz’ olarak tanımladı. 

Bakan Kurum Malatya'daki depremin bilançosunu açıkladı Bakan Kurum Malatya'daki depremin bilançosunu açıkladı

“Seni yüzsüzler sitesine sokabiliriz”

Ilıcalı, paylaşımında; "Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon TL’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz. 2500 ailenin ekmek yediği şirketi karalamaya utanmıyorsun anlaşılan, rahatça iftira atabildiğine göre yüzsüzler listesine seni sokabiliriz bence. İşe bak, yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş" dedi.

Editör: Elif Erbay