Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim” Melek Mosso'dan hamilelik iddialarına yanıt: “Kilo aldım, hamile değilim”

Acun Ilıcalı’nın yeni kayınvalidesi İlknur Altunkaya, görenleri şok etti! Daha önce Seda Başbuğ, Yasemin Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile evlenen Acun Ilıcalı, son olarak kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile ilişki yaşıyor. Dördüncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Ilıcalı’nın müstakbel kayınvalidesi, genç görünümüyle dikkat çekiyor.

Acun Ilıcalı Evlilik 1

İlknur Altunkaya Kimdir?

26 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya’nın annesi olan İlknur Altunkaya, sosyal medyada sıkça konuşuluyor. Genç görünümü ve güzelliği ile dikkat çeken İlknur Altunkaya, bazı kullanıcılar tarafından "Kızından daha genç" olarak nitelendirildi. Acun Ilıcalı’nın bu ilişkisindeki yaş farkı kadar, müstakbel kayınvalidesi de merak konusu oldu.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya’nın ilişkisi kadar, İlknur Altunkaya’nın genç ve dinamik görüntüsü de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. "Abla-kardeş gibiler" gibi yorumlar alan anne-kız, kısa sürede medyanın ilgisini çekti.

Editör: Haber Merkezi