Magazin

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlendi! İşte düğünden kareler

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile dün akşam dünyaevine girdi. İstanbul’un gözde mekanlarından Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen düğüne, sanat ve spor camiasından birçok ünlü isim katıldı.

Abone Ol

Ilıcalı ve Altunkaya, düğün alanına Ilıcalı’nın sürat teknesiyle gelerek ilgi odağı oldular. Çiftin nikah şahitliklerini Acun Medya’nın yöneticilerinden Esat Yontunç ve yakın arkadaşı Ceren Kocakaplan üstlendi.

Davetiyede yer alan "Lütfen, sosyal medya olmasın" uyarısına rağmen düğün kareleri sosyal medyada hızla yayıldı. Ayça Çağla Altunkaya, sade tül gelinliğiyle dikkat çekerken, nikah sonrası düzenlenen partide mini bir gelinlik tercih etti.

Ali Koç ve Altunkaya’nın Diyaloğu Gündeme Oturdu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, nikah sırasında Ayça Çağla Altunkaya ile yaptığı esprili diyalog, sosyal medyada geniş yankı buldu. Koç, konuşma sırasında Altunkaya’ya “Çağla yetmez, doğru düzgün konuş” diyerek seslendi. Bu sözler karşısında utangaç bir şekilde yanıt veren Altunkaya, “Başkanım ben çok utanırım, normalde böyle konuşmalar yapamıyorum” dedi. Ilıcalı’nın araya girerek “Mikrofon olmadığı zaman rap yapar da” demesi, davetlileri güldürdü.

Bu düğünle birlikte Acun Ilıcalı, dördüncü evliliğini gerçekleştirmiş oldu. Ilıcalı’nın önceki evliliklerinden dört kızı bulunuyor.