Panathinaikos teknik direktörüFatih Terim'in istediği, Beşiktaş'ın listesinde olduğu ileri sürülen Ömür için Hollanda ekibi Fortuna Sittard devreye girdiği yazıldı. 

Trabzonspor'un altyapısından yetişen Ömür, 25 Nisan 2016 tarihinde A Takım kadrosuna dahil edilmişti. 8 yıldır profesyonel seviyede Trabzonspor formasını terleten deneyimli futbolcu; 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.Trabzonspor formasıyla 211 resmi maça çıkan Abdülkadir Ömür, 25 gol ve 36 asistlik bir performans sergiledi. Ömür, bu sezon ise 17 maçta 6 asist yaptı ve 1143 dakika süre aldı. Abdülkadir Ömür, milli formayla ise 12 maçta forma giydi.

Halen resmi bir teklif almayan bordo mavili yönetim,  Abdülkadir Ömür'ün durumunun Galatasaray maçı sonrası masaya yatırılacağı ve Anastasios Bakasetas'ın transferinden elde edilecek gelir ile yeni transferlerin yapılacağı öğrenildi. 

Süper Lig'de Derbi günü! Süper Lig'de Derbi günü!

TRABZONSPOR 7 EKSİKLE MAÇA HAZIR

Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor'da önemli eksikler bulunuyor.Bordo mavili ekipte Galatasaray maçında Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet, Pepe ve Onuachu forma giyemeyecek.Orsic ve Denswil'in sakatlıkları sürüyor. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok ise dün kadro dışı bırakılmıştı.Bordo mavili takım 7 eksikle hazırlıkları bitirdi ve maç saatini bekliyor. 

GALATASARAY'DA 3 EKSİK VAR

Galatasaray'da Mauro Icardi  kamp kadrosunda yer aldı ve maç saatinde oynayıp oynamayacağına karar verilecek. Ayrıca sakatlığını atlatan ve 2 gün önce Ziraat Türkiye Kupası'nda kısa süre alan Davinson Sanchez'de kadroda yer aldı. Sakatlığı bulunan Oliveira ile Afrika Kupası'na giden Hakim Ziyech, Bakambu ikilisi kafilede yer almadı.