Kadın Cinayetlerinin başlamasında insanın içinde ne yatıyor? Şeytan mı, kültürel geçmiş mi, zihniyet mi, süper ego savaşı mı? Bir canlı bir kadına vurabilme yetisine nasıl sahip olduğunu düşünüyor.. Düşünmekle kalmayarak nasıl hayattan kopartabiliyor.. Kadın cinayetlerinin kanayan yara olduğunu biliyoruz.. Rotamızı ABD’ye çevirdiğimizde ise tamamı kadından oluşan 93 kişinin vahşi ölümüne tanıklık edeceğim sizleri. O kişi Samuel Little..

Samuel Little, 7 Haziran 1940'ta Georgia’da fahişe olduğunu iddia ettiği bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi . Doğumundan kısa bir süre sonra, Little'ın ailesi , çoğunlukla büyükannesi tarafından büyütüldüğü için taşınmak zorunda kaldı. Disiplin ve başarı sorunları yaşadığı lise hayatına zor bela devam etti. Kendi anlatımına göre, anaokulu öğretmeninin onun boynuna dokunduğunu gördüğünde, çocukken kadınları boğmakla ilgili cinsel fanteziler kurmaya başladı. Bir genç olarak, boğulan kadınları gösteren gerçek suç dergileri topladı. Çocukluk dönemi boyunca hırsızlık ve izinsiz mülke girmek suçlarından tutuklanarak belli bir süre boyunca çocuk suçlular için kurumlarda tutuldu. 20 yaşlarının sonlarında Florida’ya taşındı. Annesiyle birlikte yaşamak için Florida’ya geldi. Çeşitli zamanlarda hırsızlığa devam etti. Bir meslek buldu. Mezarlık işçisi olarak çalışmaya başladı. Samuel’in psikolojisini etkilemiş miydi? Sorusu ise belki de bu noktada devreye girmeli..

Çeşitli suçlara karıştı samuel.. silahlı soygun, ağırlaştırılmış fiziksel saldırı, dolandırıcılık ve en kötülerinden bir tanesi de tecavüz.. 3 yıl hapis cezasıyla başladı hikayesi.1964’te serbest bırakıldı. Kaydında birçok suç olmasına rağmen erkenden hapishaneden çıkmıştı Samuel.. Bu zamana kadar 26 kez tutuklandı. Cinayetleri, tecavüzleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamıştı. 22 yaşındaki Melinda’yı öldürmekle suçlanıyordu. Çoğu cinayetinde paçayı kurtarmıştı. Eylül 1982'de bulunan 26 yaşındaki Patricia’yı öldürmekten yargılandı. Kaybolmadan önceki gece. Little, tanık ifadelerine güvensizlik nedeniyle Ocak 1984'te beraat etti. Little, San Diego civarında kaldığı Kaliforniya'ya taşındı. Ekim 1984'te, hayatta kalan 22 yaşındaki Laurie Barros'u kaçırmak, dövmek ve boğmaktan tutuklandı. Bir ay sonra, Barros'u öldürmeye teşebbüsün olduğu yerde, polis tarafından arabasının arka koltuğunda baygın bir kadınla birlikte dövülmüş ve boğulmuş olarak bulundu.

Öldürdüğü kadınların resmini çizdi

Little, her iki suçtan da iki buçuk yıl hapis yattı. Şubat 1987'de serbest bırakıldıktan sonra hemen Los Angeles'a taşındı ve en az 10 ek cinayet daha işledi. 93 kadına ulaşmak için adım adım çalışmalarına devam ediyordu. Cinayetlerden tecavüzlerden zevk alan Samuel Little, Esmer, ince belli ve gözlük takan kadınlara karşı zaafı vardı. Ağır, dobra bir İspanyol kadını gözüne kestirmişti. Öldürüp işkence ettiği her kadın gibi o kadınlardan bir tanesi de sigara reklam panosunun yanında öylece bıraktı. Little, öldürdüğü birçok kadının portresini çizmişti. Ressamlığı işlediği cinayetler kadar kötüydü. Bu portreler, birilerinin kadınları teşhis etmesi umuduyla FBI tarafından yayınlandı. En az bir portre soğuk ve karmakarışık bir cinayeti çözmekte yetiyordu. Samuel Little, cinayetlerinin başkasına mahal edilmesine sinirleniyordu. Kasım 2020'de Little, başka bir adamın haksız yere mahkum edildiği iki Florida cinayetini itiraf etti.

Samuel Little, 1970 ve 2005 yılları arasında 93'ten fazla insanı boğduğunu iddia etti, ancak kurbanlarının birçoğunun ölümü ilk olarak kazara veya aşırı doz olarak değerlendirildi.

Little'ın kurbanlarının çoğu asla bulunamadı ve bir taslakla birlikte verdiği itiraflar bilinen bir kayıp kişiyle eşleştirilemedi. Seri katil serimizin ilki Samuel Little oldu.