Gündem

ABD Başkanı Biden, gizli servisin kendisine “kalabalık” yasağı koyduğunu açıkladı

ABD Başkanı Joe Biden’a kalabalık yerde bulunma yasağı geldi! Yasağı bizzat Başkan açıkladı. ABD Başkanı, kendisinin kalabalık yerlerde bulunmasına gizli servisin izin vermediğini söyledi.

Abone Ol

ABD Başkanı Joe Biden, Gizli Servis’in kendisinin kalabalık yerlerde bulunmasına izin vermediği yönünde bir açıklama yaptı.

ABD Başkanı Joe Biden bir açıklama yaparak “Artık kalabalıkların olduğu yerlere gidemiyorum, Gizli Servis buna izin vermiyor. Çok tehlikeli olduğunu söylüyorlar” dedi.

Gizli Servis’in aldığı bu güvenlik önlemleri, Biden'ın güvenliğini sağlamak amacıyla kalabalık ortamlardan kaçınmasını içeriyor.

Biden’ın bu açıklamaları, seçim kampanyası sürecindeki güvenlik endişeleri ve yönetim stratejilerine dair tartışmaları artırırken açıklama, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve özellikle Cumhuriyetçi hesaplar tarafından sıkça paylaşıldı.

ABD’de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri için Cumhuriyetçi Partinin adayı olan Donald Trump’a geçtiğimiz ay suikast girişimi olmuş, kulağından yaralanmıştı. Bu suikastın ardından Biden’e yönelik güvenlik önlemleri çok yönlü olarak genişletilmişti.

Seçim kampanyasını yürüten Trump da mitingde kurşun geçirmez cam bölmenin içinden konuşmasını yapmıştı.