Ünlü oyuncu Kaya ailesi tarafından filmin vizyona girmemesi için girişimler hakkında " Ahmet Kaya hayranıyım" diyerek cevap verdi. Öte yandan filmin ilk fragmanı yayınlanırken, Kaya ailesi ise avukatları aracılığıyla filmin vizyona girmemesi içinde hukuki süreci başlattıklarını duyurdular. 

ahmet kaya neden sürgün edildi

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Ahmet Kaya filmi hakkında açıklama yaptı. Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya Hayaloğlu'nun sert sözlerine karşılık ılımlı bir açıklama yapan ünlü oyuncu filmin fragmanını yayınladı. Nalçakan " Film hakkında iki kelam etmek isterim

ahmetin türküsü filmi celil kaya açıklama

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (4 Mayıs 2024) Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (4 Mayıs 2024)

. Konuşulan, tartışılan konuların çok uzağındayım. Ben bir oyuncuyum. Yapmayı en sevdiğim ve profesyonelce hakim olduğum işim bu. Ve bir Ahmet Kaya hayranıyım. Belgeselini yüzlerce kez izleyecek , tüm şarkılarını ezbere bilecek kadar. Bu minvalde muhatabı olduğum tek mesele, altından kalkması hiç kolay olmayan bir rol ile eleştirileriniz ve beğenilerinizdir. Sonsuz sevgi ve saygılarımla . 1 Mart'ta görüşmek üzere'' dedi.

ahmetin türküsü fragmanı izle

Celil Nalçakan Kimdir?