Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Rapid Wien’i konuk edecek. Bordo-mavililer, avantaj elde etmek için sahaya çıkacak. Kritik mücadelenin tüm detayları ve muhtemel 11'ler belli oldu.

Maç Ne Zaman ve Nerede Oynanacak?

Trabzonspor - Rapid Wien maçı 8 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de Papara Park’ta oynanacak. Mücadele, A Spor’dan canlı yayınlanacak.

Trabzonspor - Rapid Wien maçı İlk 11'leri 

Trabzonspor’un muhtemel 11’i şu şekilde: Uğurcan, Denswil, Savic, Eren, Malheiro, Lundstram, Mendy, Ozan, Cihan, Visca, Draguş. Rapid Wien’in ise Hedl, Oswald, Cvetkovic, Raux-Yao, Auer, Grgic, Sangare, Burgstaller, Seidl, Jansson ve Beljo’dan oluşması bekleniyor.

A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu A Milli Takım FIFA sıralamasında yerini korudu

👉TRABZONSPOR - RAPID WIEN MAÇI CANLI İZLE👈

Trabzonspor - Rapid Wien Maçını Kim Yönetecek?

Trabzonspor ile Rapid Wien arasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu maçının VAR hakemleri UEFA tarafından belirlendi. Fransız hakem Benoit Millot, VAR’da görev alacak.

Trabzonspor, Rapid Wien karşılaşmasıyla Avrupa kupalarındaki 152. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, bugüne kadar Avrupa’da 56 galibiyet, 37 beraberlik ve 58 mağlubiyet aldı.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Ruzomberok’u toplamda 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Karadeniz ekibi, Avrupa Ligi’nde şimdiye kadar 95 maçın 38’ini kazandı, 22’sinde berabere kaldı ve 35 maçta mağlup oldu. Bu maçlarda 130 gol atarken, 128 gol yedi.

Sakat ve Cezalı Oyuncular Kimler?

Trabzonspor’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Yeni transferler Okay Yokuşlu ve Stefan Savic, Rapid Wien maçının kadrosunda yer alacak.

Editör: Haber Merkezi