Spor

A Milliler, Karadağ'ı tek golle geçti

Uluslar B Ligi 4. Grup maçında lider A Milli Takım, Karadağ'ı İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 yendi ve liderliğini sürdürdü.

Abone Ol

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 mağlup ederek liderliğini sağlamlaştırdı. İlk yarısı golsüz geçen mücadelede, 69. dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı golle galibiyete ulaşan Milliler, puanını 7'ye yükseltti ve zirvedeki yerini korudu. Karadağ ise puansız olarak grupta son sırada kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

  • İlk Yarı: Türkiye, Hakan Çalhanoğlu ve Barış Alper Yılmaz ile önemli fırsatlar yakaladı, ancak Karadağ kalecisi Nikic'i geçemedi. İlk yarı 0-0 tamamlandı.
  • 55. Dakika: Orkun Kökçü'nün ceza sahası dışından çektiği sert şut direkten döndü, Arda Güler'in takip şutu ise auta çıktı.
  • 69. Dakika: Kenan Yıldız'ın direkten dönen vuruşunu tamamlayan İrfan Can Kahveci, Türkiye'yi öne geçiren golü kaydetti.

Arda Güler'in çalımı gündem oldu

Millilerde Real Madrid'de forma giyen genç yıldız Arda Güler, mücadelenin ikinci yarısında Karadağlı Marko Bakic'e enfes bir çalım attı. Arda Güler'in attığı çalımın ardından Bakic yerde kaldı. 

Arda Güler'in Bakic'e attığı çalım sosyal medyada gündem oldu.