Spor

A Milli Takım'ın Uluslar Ligi'nde oynayacağı maçların saatleri belli oldu

UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın Galler ve Karadağ ile yapacağı maçların statları belli oldu. Milliler, Galler ile Kayseri'deki Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda, Karadağ ile ise Podgorica Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, A Milli Futbol Takımı, 16 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Galler ile Kayseri'deki Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

A Milli Takım'ın Karadağ ile deplasmanda oynayacağı maç ise başkent Podgorica'da yapılacak. Podgorica Şehir Stadyumu'ndaki karşılaşma, 19 Kasım Salı günü saat 22.45'te başlayacak.

Milliler, Kayseri'de Zaferlere Devam Ediyor

A Milli Futbol Takımı, 11 yıl aradan sonra tekrar Kayseri'de sahaya çıkacak. Milliler, bu kentte daha önce oynadıkları 3 maçı da kazanarak önemli bir başarıya imza attı. 2009 yılında Azerbaycan'ı 2-0, Estonya'yı 4-2 yenen Türkiye, 2013 yılında da Andorra'yı 5-0 mağlup etmeyi başardı.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta mücadele eden ay-yıldızlı takımın grubunda, Galler ve Karadağ'ın yanı sıra İzlanda da yer alıyor.