Spor

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı! O isim kadroda yok...

A Milli Takım'ın Galler ve İzlanda maçı aday kadrosunda Ferdi Kadıoğlu sakatlığı nedeniyle yer almazken, 3 isim ise ilk kez aday kadroya çağrıldı.

Abone Ol

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçlar için aday kadrosu açıklandı.

Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu kadroya ilk kez çağrıldı.

Ay-Yıldızlı ekip, 6 Eylül’de Galler ile deplasmanda karşılaşacak, 9 Eylül’de ise İzlanda’yı İzmir’deki Gürsel Aksel Stadyumu’nda ağırlayacak.

6 oyuncu sakat

Teknik Direktör Vincenzo Montella tarafından açıklanan 28 kişilik aday kadroda, sakatlıkları nedeniyle Ahmetcan Kaplan, Doğan Alemdar, Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak ve Rıdvan Yılmaz yer almadı.

İlk antrenman 2 Eylül'de

Milli Takım oyuncuları, 2 Eylül Pazartesi günü TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak ve ilk antrenmanlarını aynı gün gerçekleştirecek.

İzlanda maçı için 7 Eylül’de İzmir’e dönecek olan milli takım, maç öncesi son antrenmanını Gürsel Aksel Stadyumu'nda yapacak. Teknik Direktör Montella ve bir futbolcu, 8 Eylül’de düzenlenecek basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

28 kişilik aday kadro şu isimlerden oluşuyor:

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Kaan Ayhan (Galatasaray), Merih Demiral (Al-Ahli Saudi FC), Mert Müldür (Fenerbahçe), Samet Akaydin (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg)

Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Mustafa Hekimoğlu (Beşiktaş), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Umut Nayir (Konyaspor)