Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına her sene düzenlenen Gazi Koşusu'nun bu sene 98'incisi gerçekleşti. Yarışın bu seneki galibi, Akın Sözen’in jokeyliğinde Dragon Flame oldu. 

Bu önemli gün, sadece at yarışlarıyla değil, aynı zamanda ünlü isimlerin şıklık yarışıyla da dikkat çekti. Spor, iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok tanınmış isim, Gazi Koşusu’nu izlemek için Veliefendi Hipodromu’na akın etti. “hipodrom.com” locasında yerlerini alan ünlüler, göz alıcı kıyafetleri ve zarif şapkalarıyla yarışı adeta moda şovuna dönüştürdü.

MasterChef Türkiye yeni bölüm başladı! (03.07.2024) MasterChef Türkiye yeni bölüm başladı! (03.07.2024)

Ünlü İsimler Veliefendi’de

Gazi Koşusu için Veliefendi’ye akın eden yaklaşık 25 bin yarış sever, ünlü isimlerle bir araya geldi. Tribünler tıklım tıklım dolarken, spor, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim de bu heyecana ortak oldu. Gizem-Emre Karayel, Arda Türkmen-Melodi Elbirliler, Yağmur Tanrısevsin, Tuvana Türkay, Ebru Cündübeyoğlu, Dolunay Soysert, Merve Dizdar, Sera Kutlubey, Sera Tokdemir, Esra Bilgiç, Burak Satıbol, Burcu Kıratlı, Sibel Aytan ve Gizem Güneş gibi birçok ünlü isim, şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

Özellikle kadınların zarif şapkaları ve özenle seçilmiş kıyafetleri, etkinliğe ayrı bir hava katarken nostalji havası da estirdi. Bu yılın Gazi Koşusu, sadece at yarışlarının heyecanı ile değil, aynı zamanda ünlülerin şıklıklarıyla da gündemde yerini aldı.

Editör: Elif Erbay