Erzurum'da sekiz ayda 5 bin 269 uçuş gerçekleşti Erzurum'da sekiz ayda 5 bin 269 uçuş gerçekleşti

Geçen yıl 23 Ekim günü Gölcük ilçesi Donanma Caddesi’nde yaşanan olayda, emekli uzman çavuş Nevzat Acar, üç gün önce boşandığı eşi Züleyha Acar’ın (47) bulunduğu eve gelmişti. Nevzat Acar'ın eve girmesi üzerine, Züleyha Acar polisi arayarak yardım istemişti. Ancak Nevzat Acar, eve girmeyi başararak oğlu Oğuz Can Acar (26) ve kızı Nurseda Acar'ı (23) silahla yaralamıştı. Daha sonra evin üst katında bulunan Züleyha Acar'a da ateş açarak intihar etmişti.

8 aylık yaşam savaşını kaybeden Nurseda toprağa verildi


Olay yerine gelen ekipler, Oğuz Can Acar'ın hayatını kaybettiğini belirlemiş, yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nevzat Acar ile Züleyha Acar da hastanede yaşama veda etmişti. Nurseda Acar ise Kocaeli Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınmış, ancak 8 ay süren yaşam savaşını kaybederek vefat etmişti.
Nevzat Acar, oğlu Oğuz Can Acar ile birlikte boşandığı eşi Züleyha Acar ile birlikte Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Yukarıdere köyü Karalar Mahallesi'nde defnedilmişti.8 aylık yaşam savaşını kaybeden Nurseda Acar'ın cenazesi hastanenin morgundan alınarak Çaycuma ilçesine getirilmişti. Evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenilen Nurseda Acar'ın cenazesi, evinin önünde helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazının ardından annesi ve ağabeyinin yanına defnedilmişti. Tabutuna Nurseda'nın gelinliğinin duvağı örtülmüştü.

Kaynak: iha