3391 Kilometre

3391 Kilometre, birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen, sevginin güçlü bağını hissedebilen iki gencin hikayesini konu ediyor. Sosyal medya üzerinden taşınan iki genç, sohbet ettikçe birbirlerinin hayatlarına dokunduklarını fark eder. Birbirlerini görmeden, duymadan gece gündüz konuşan gençler, aralarındaki mesafelere rağmen aşkın imkansız olmadığını keşfederler.

Kolpaçino 4 4'lük

Kolpaçino filminin devam halkası olan komedi türündeki "Kolpaçino 4 4'lük", önceki hikayelerde kendisine kazık atan eski dostlarıyla hesaplaşmaya karar veren Özgür’ün hikayesini konu ediyor. Artık aralarındaki husumete bir son vermek isteyen Özgür ve Sabri, hesaplaşmak için bir mekanda buluşmaya karar verir. Nişanlanmadan önce son bir kumar gezesi organize etmek isteyen Tayfun, bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için Özgür'ü davet eder. Ancak aynı mekana Vural ve adamlarının da gelmesi işlerin içinde çıkılmaz bir hal almasına neden olur.

Yaşam Koçu

Yaşam Koçu, kendisini bir anda Türkiye’nin en popüler yaşam koçu olarak bulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Helin, kariyerindeki büyük hedefleri gerçekleştirmek için çabalayan genç bir kadındır. Kariyerinde ilerlemek için çareyi Yaşam Koçları'nda arayan Helin, enerji ve frekansının düzenlenmesi için her gün yeni bir Yaşam Koçu'na gider. Helin, sonsuz bir inançla Yaşam Koç'larına giderken onun bu durumuyla dalga geçen yakın arkadaşı Cafer'i de yanına alır. Cafer'in bir gün parti çıkışı yakalandıkları magazincilerin "sevgilisi misiniz?" sourusuna "Yaşam Koçu"yum cevabını vermesi ikisinin de hayatının bambaşka olmasına yol açar. Helin'in kariyerindeki değişimin de etkisiyle Cafer bir anda Türkiye’nin en popüler yaşam koçu haline gelir.

3310'dan Tüm Birimlere

3310'dan Tüm Birimlere, atandığı şehirde kendisini zorlu bir savaşın içerisinde bulan bir emniyet müdürünün hikayesini konu ediyor. Bir emniyet müdürü Diyarbakır'a atandıktan sonra bir süre kimliğini gizleyerek şehri tanımaya çalışır. Gün geçtikçe halkı daha yakından tanıma fırsatı bulan adam, çok geçmeden çok sevdiği halkın gücünü de arkasına alır. Ancak bir kısım bu durumdan rahatsız olur ve okların müdüre yönelmesini sağlayacak şeyler yaparlar. Kendisini bir anda büyük bir savaşın içerisinde bulan emniyet müdürü, içine düştüğü durumdan kurtulmayı başarabilecek midir?

The Beekeeper

The Bee Keeper, arıcılık mitolojisine derinden bağlı, evrensel temalara sahip alışılmadık bir hikayeyi konu ediyor. Bir adamın "Arıcılar" olarak bilinen güçlü ve gizli bir organizasyonun eski bir ajanı olduğunun ortaya çıkmasının ardından, bir adam acımasız bir intikam kampanyası başlatır. Ancak bu ulusal çapta büyük riskler taşır.

Narsistle Aşk

Topkapı Sarayı tarihinde ilk kez gece ziyaretine açılıyor Topkapı Sarayı tarihinde ilk kez gece ziyaretine açılıyor

Narsistle Aşk, kendisi için ideal eşini bulduğunu düşünen bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Blanche, Gregoire ile yolları kesiştiğinde, aradığı kişiyi sonunda bulduğunu düşünür. İkisini birbirine bağlayan bağlar hızla kurulur ve hikayeleri coşkuyla gelişir. Çift aynı eve taşınmaya karar verir ve Blanche ailesinden, ikiz kardeşinden uzağa taşınarak yeni bir hayata başlar. Ancak çok geçmeden Blanche kendini sahiplenici ve tehlikeli bir adamla zehirli bir ilişkinin içinde bulur. Blanche, sakin biri gibi görünen Gregoire'nin aslında hasta ruhlu, karanlık, her şeyi kontrol ettiğini düşünen bir canavar oldluğunu keşfeder.

Tay 2: Ebabil Takımı

Tay 2: Ebabil Takımı, ulak atı olmaya çalışan Tay'ın hikayesini konu ediyor. Tay'ın en büyük hayali, annesi Şiraz'ın izinden giderek bir ulak atı olmaktır. Bu amaçla Tay, Kudüs'ten Mekke'ye macera dolu bir yolculuğa çıkar. Ulak atı olmak için yeteneklerini geliştirmeye çalışan Tay’ın bu sırada annesi Şiraz ile yaşadığı zorluklar ve karşılaştığı kötü adamlar, onun hedefine daha çok bağlanmasını sağlar. Bu sırada önemli bir belgeyi ele geçiren Tay, belgeyi Mekke’deki Komutan Ammara’ya ulaştırmaya çalışırken kendisini türlü olayların içerisinde bulur.

Queen Rock Montreal

Queen Rock Montreal, Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor ve John Deacon'lı müzik grubu Queen'in "We Will Rock You," "Somebody To Love," "Under Pressure," Bohemian Rhapsody," "Another One Bites the Dust," ve "We Are The Champions" gibi unutulmaz hitlerinin yer aldığı 1981 yılındaki Montreal konserini izleyiciyle buluşturuyor.

Editör: Haber Merkezi