Ünlü şarkıcı Atiye’den bir kez daha bebek müjdesi! Ünlü şarkıcı Atiye’den bir kez daha bebek müjdesi!

Kanal D'nin popüler yemek yarışması "Gelinim Mutfakta", 7 Ağustos 2024 tarihinde ekranlara gelen bölümünde izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Yarışma, her gün yeni bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Peki, 7 Ağustos 2024 Çarşamba günü "Gelinim Mutfakta"da kim birinci oldu ve çeyrek altını kim kazandı? İşte detaylar...

7 Ağustos Gelinim Mutfakta Birinci Olan Yarışmacı Kaç Puan Aldı?

"Gelinim Mutfakta" yarışmasının 7 Ağustos 2024 tarihli bölümünde, yarışmacı gelinlerden biri diğerlerine fark atarak birinci oldu. Bu bölümde en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan isim Ayşenur gelin oldu. Yarışmacıların hazırladıkları yemeklerin jüriler tarafından değerlendirilmesinin ardından Ayşenur gelin, aldığı yüksek puanlarla birinci olarak çeyrek altının sahibi oldu.

Çeyrek Altının Sahibi Olan Yarışmacı Kim?

7 Ağustos 2024 Çarşamba günkü bölümde, çeyrek altını kazanan gelin belli oldu. Yarışmacıların yoğun mücadelesi sonucunda çeyrek altının sahibi Ayşenur gelin oldu. Yarışma boyunca gösterdiği başarılı performansla göz dolduran Ayşenur gelin, bu ödülle günün kazananı oldu.

Gelinim Mutfakta Son Bölüm

Gelinim Mutfakta'nın 6 Ağustos 2024 tarihinde yayınlanan 1422. bölümünde, yarışmacılar "Kıbrıs Tatlısı" için mücadele etti. Damla Çınar, Ayşenur Yıldız, Aysun Kuşatan ve Esin Taşçı'nın yarıştığı bu bölümde, tatlıların yanı sıra yarışmacıların yemek yapma yetenekleri de değerlendirildi.

Editör: Haber Merkezi