Son paylaşımında, rol aldığı dizilerdeki karakterlerin isimlerini sıralayarak dizi kareleri paylaştı. Ancak dikkatli takipçilerin fark ettiği bir detay vardı: Oyuncu, paylaşımında rol aldığı bir diziyi atlamıştı.

Ünlü oyuncu, geçirdiği ameliyat ve uyguladığı diyetle fazla kilolarından kurtulmasıyla biliniyor. Bu değişimiyle sık sık gündeme gelen Bozoğlu, paylaşımlarıyla da takipçilerinden büyük ilgi görüyor.

Tüm Rollerini Paylaştı Ama O Rol Yoktu!

Başarılı oyunculuğu ve mide küçültme ameliyatıyla dikkat çeken Yeşim Ceren Bozoğlu, fazla kilolarından kurtulma sürecindeki değişimiyle gündemi meşgul ediyor.

Bozoğlu, uyguladığı diyet ve mide küçültme ameliyatıyla formunu koruyarak dikkat çekiyor. Oyuncu, "Yaz Şarkısı", "Gelsin Hayat Bildiği Gibi", "Hayaller ve Hayatlar", "Annemizi Saklarken", "Kuruluş Osman", "Yüzleşme", "Kalbimdeki Deniz", "O Hayat Benim" gibi birçok yapımda başarılı performans sergiledi.

Son olarak, 209 bin takipçili Instagram hesabından rol aldığı dizilerdeki karakterleri sıralayarak dizi kareleri paylaştı. Ancak dikkat çeken bir detay vardı: Oyuncu, "O Hayat Benim" dizisini atlamıştı.

Takipçileri, paylaşıma "O Hayat Benim'deki 'Nuran' karakteri harikaydı" ve "Neden Nuran yok?" gibi yorumlar yaparak bu detayı fark etti.

Oyuncu, "O Hayat Benim" dizisindeki kilolu haliyle tanınıyordu. Rol gereği kilo alan Bozoğlu, dizi sona erdikten sonra mide ameliyatı geçirerek 60 kilo verdi. Kilosunu korumak için ise beslenme programı, spor ve diyetine sadık kaldı.