"Mehran Karimi Nasseri" ya da ona takılan adla "Sör Alfred"'in hayatı Tom Hanks'in oynadığı Terminal filminde anlatılmıştı. 2022'de hayata veda edem Nasseri 18 yıl boyunca Fransa'da Charles de Gaulle Havalimanı'ndaki Terminal 1'in gidiş salonunda yaşamıştı.

Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla vefat etti Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla vefat etti

who-was-mehran-karimi-na

Buna benzer bir olayda Çin'in Şangay şehrindeki bir AVM'de yaşandı. İsmi açıklanmayan adam 6 ay devam eden gizli yaşamının ardından yakalandı.
Kendisine ait bir çadırı bulunan adamın AVM yaşamında bir çalışma masası, bilgisayarı hatta yatağı bile vardı.

63807c644e3fe0216c

Son 6 aydır alışveriş merkezinin merdiven boşluğunda kendisine ait bir hayat kuran adam güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak tutuklandı. Adamın görüntüleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı.

hhsfdsf

ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN PRİZLERİNİ KULLANIYORDU

Güvenlik görevlilerinin yaşam alanına gelmesiyle birlikte adamın kendisine ergonomik bir sandalyenin yanı sıra çadır, masa ve bilgisayar bulunan adeta bir oda kurulduğu fark edildi. Bir süre güvenlikten kaçmayı başaran adam alışveriş merkezinin şarj prizlerini kullanarak taşınabilir cihazlarını şarj etmek için düzenli olarak dışarı çıkmayı göze almıştı. Ancak en sonunda yakayı ele verince tutuklanmaktan kurtulamadı.