Tayland’ın Pattaya şehrinde adrenalin tutkunu paraşütçü Nathy Odinson, 30 katlı bir binanın çatısından izinsiz olarak yaptığı atlayışın ardından, paraşütünün açılmaması nedeniyle hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri incelemenin ardından, 33 yaşındaki Odinson’un paraşütün iplerinin 33 yaşındaki paraşütçünün bedenine sarılı halde olduğunu belirtti.
Binanın güvenlik görevlisi olayla ilgili verdiği ilk ifadede, akşam saatlerinde aniden apartmanın yanına bir cisim düştüğünü ve incelemeye gittiğinde mavi bir paraşütün içine sarılı halde bir adam gördüğünü belirtti.

Ekran Görüntüsü 2024 01 28 205302

Pattaya Polisi ilk incelemelerde 33 yaşındaki İngiliz vatandaşı Nathy Odinson’un havada yaşadığı bir teknik aksaklık nedeniyle paraşütünün açılmadığını ve önce ağaçlara ve ardından binanın yanına düştüğünü belirtti. Nadee ayrıca paraşütçünün atlama görüntülerini çekmek üzere olay yerinde bulunan 2 arkadaşının sorguya alındığını belirtirken, ekibin binaya nasıl girdiklerine ilişkin kamera kayıtlarının polis tarafından incelemeye alındığını ifade etti.

Ekran Görüntüsü 2024 01 28 205912

İsrail Gazze’de kendi askerlerini vurdu! İsrail Gazze’de kendi askerlerini vurdu!

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.Tayland’da serbest paraşüt eğitmenliği yaptığı öğrenilen Odinson’un daha önce de aynı binada ve bölgedeki diğer binalarda birkaç kez atlayış gerçekleştirdiği ve görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştığı öğrenildi.