Kasım ayı dolunayı bugün İkizler burcunda gerçekleşecek. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn'ün sert kontağı olacak. Tutulmanın etkisiyle bazı burçlar olumsuz etki alacak. İlgiyle takip edilen, Kasım dolunayı ne zaman, bugün saat kaçta gerçekleşecek? 

KASIM 2023 DOLUNAYI SAAT KAÇTA? 

Kasım dolunayı 27 Kasım Pazartesi günü Saat 12.16’da İkizler burcunda 4 derecede gerçekleşecek. İkizler burcu ise merak etmek, soru sormak, bilgi toplamak, anlamaya çalışmak, daha sonra bilgiyi yaymak, başkalarına fikir danışmak, trendleri takip etmek ve pratik hareket etmekle doğrudan ilişkilidir. Diğer Dolunay tutulması ise 2023'ün son ayı olan 27 Aralık günü gerçekleşecek. 

"SAĞLIĞINIZA DİKKAT EDİN"

Hürriyet'ten astrolog Aygül Aydın, yaşanacak tutulmanın burçlara etkisini anlattı. "27 Kasım İkizler burcunda dolunay gerçekleşiyor. Etkisi yaklaşık 20 gün boyunca güçlü bir şekilde devam edecek. Öncelikle sağlıkla ilgili konulara çok dikkat çekmek isterim. Solunum yolları ve akciğerler çok önemli olacak. Hiç olmadığı kadar bazı şeylere alerjik reaksiyonlar verebilirsiniz. Bacak ağrıları veya bacak damar tıkanıklığı hastalıklılara dikkat çekmek isterim. Özellikle sağ bacak femoral arteri konusu önemli olabilir. Göz bozuklukları ya da göz iltihaplarına karşı temkinli olun. Büyük iftiralara veya dedikodulara karışmayın. Hedef olmayın. Kimsenin dedikodusunu yapmayın"

"ÇOK YORGUN HİSSEDEBİLİRSİNİZ"

"Bu dolunayda hem Mars ve Satürn, Merkür ve Neptün arasındaki kare açı kendinize bile itiraf edemediğiniz bazı durumları daha fazla ortaya çıkarabilir. Çok yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Garip bir şekilde büyük bir teslimiyet içinde hissetseniz de tuhaf bir şekilde korkularınız tetikleniyor. Eğer uluslararası işler yapıyorsanız bunlarla ilgili konularda inanılmaz kararlar verip hızlı adımlar atacaksanız. Bu dönem tanıştığınız insanlar ve kurduğunuz iletişimler çok mühim olacak"

"ÖFKENİZİ KONTROL EDİN" 

Beklenmeyeni bekleyin diyen astrolog Aydın, "Bu dönem daha fazla öfkeniz yüksek olabilir ve birilerine karşı düşmanlık yapma arzunuz artabilir. Bunu yaptığınız derin bir pişmanlık duyacaksınız. Bu dolunay sizi madde dünyası ve ruh dünyası arasındaki bir yerde imtihan edecek. Buradaki mücadelede kazanmalısınız. Limanlar, gemi taşımacılığı ve gemilerle ilgili kazaları çok fazla duyabiliriz" dedi.

27 KASIM DOLUNAYIN BURÇLARA ETKİSİ 2023 

Koç: 27 Kasım'daki İkizler Dolunayı, hayatınıza hızlı ve etkili değişiklikleri getirirken, sakin kalarak düşünce ve kararlarınıza odaklanmanız önemli. Olayları tartışarak çözmek yerine enerjinizi olumlu gelişmelere odaklamalısınız, çünkü yaşadığınız zorluklar size değerli deneyimler ve fırsatlar sunabilir.

Boğa: 27 Kasım İkizler Dolunayı, iş becerilerinizi odaklamak ve gelir-gider dengenizi gözden geçirmek için bir fırsat sunarken, sağlığınıza dikkat etmeli, ekonomik ve fiziksel açıdan bilinçli kararlar almalısınız.

İkizler: 27 Kasım'daki burcunuzdaki dolunay, girişimlerinizin sonuçlarını getirerek size kazançlar sağlayabilir; ancak, yaşamınızın hızıyla ilgili bazı zorlukları fark etmenizi sağlayarak daha dengeli bir yaklaşım benimsemeye yönlendirebilir. Öfkenizi kontrol edin ve uykusuz kalmayın.

Yengeç: 27 Kasım İkizler Dolunayı, kendinize ayrılan zamanı değerlendirme ve duygusal yıpranmalara çözüm bulma fırsatı sunarken, ayrıştırma döneminde olduğunuzu hatırlayarak olumsuz etkilerden kaçınmayı hedeflemelisiniz.

Aslan: 27 Kasım İkizler Dolunayı, hayattan beklentilerinizi ve iletişim kriterlerinizi gözden geçirerek, sosyal ve iş alanlarında başarı ve değişikliklere odaklanmanızı sağlayabilir. Yeni bir ortaklık size çok başarı getirecek.

Başak: 27 Kasım İkizler Dolunayı, kariyerle ilgili kararları hızlandırarak yeni iş fırsatları ve çevresel tekliflere odaklanmanızı sağlarken, sınırlarınızı koruyarak pişmanlık yaşamaktan kaçınmanız gerektiğini vurgular. Evden yapılan işler ve yaratıcı projeler ön plana çıkabilir, hedeflerinizi artırabilirsiniz.

Terazi: 27 Kasım İkizler Dolunayı, içsel heyecanınızı gerçek ve somut projelere dönüştürme fırsatı sunarken, detaylara odaklanarak sosyal yeteneklerinizi kullanmanın avantajlarını vurgular; ayrıca, bilinçli kararlar almadan önce gerekli özeni göstermenin ve bilirkişilerle işbirliği yapmanın önemini vurgular.

Akrep: 27 Kasım'daki İkizler Dolunayı, ekonomik konulara odaklanmanızı ve harcamalarınızın altındaki nedenleri anlamak için kendinize yönelmenizi vurgulayarak, duygusal ve maddi dengeyi sağlama çabalarınızın önemini hatırlatır; psikolojik destek, aile paylaşımı ve sağlıklı düşünce yapısıyla bu süreci rahatlatmanın önemini belirtir.

Yay: 27 Kasım'daki İkizler Dolunayı, çevrenizi, işinizi ve ilişkilerinizi gözden geçirerek, hayatınıza dahil etmeniz gereken kişiler konusunda kararlar almanızı ve olumsuz etkilerden arınmanızı destekler; savunmasız hissettiğiniz durumlarla başa çıkarken agresif tutum yerine kendi seçimlerinizi ve yaklaşımlarınızı değerlendirmenizi önerir..

Oğlak: 27 Kasım'daki İkizler Dolunayı, günlük yaşamınıza yeni bir düzen getirme fırsatı sunarken, iş koşullarınızı ve sorumluluklarınızı gözden geçirmenizi, bilgi ve donanımınızı güçlendirmenizi öneriyor. Riskli durumlardan uzak durmalı, yaşadığınız deneyimlere ve yaptığınız işlere odaklanarak net bir yol belirlemelisiniz. Hızlı değişimlere ayak uydurmak için önlemler almalı, elektronik cihazlarınızı kontrol etmeli ve fiziksel sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Ayhan Bora Kaplan olayında yeni gelişme! Ayhan Bora Kaplan olayında yeni gelişme!

Kova: 27 Kasım'daki İkizler Dolunayı, duygusal eksiklikleri ve fazlaları vurgulayarak hayatınızda beklenmedik değişimlere işaret ediyor; bu süreci makul bir bakış açısıyla değerlendirerek fırsatları yakalamalısınız. Sürpriz ilişkiler, ayrılıklar ya da itiraflar gibi gelişmelerle başa çıkarken duygusal farkındalığınızı artırmalı ve ertelediğiniz alanlara zaman ayırmalısınız.

Balık: 27 Kasım'daki İkizler Dolunayı, evinizle ilgili değişimleri hızlandırarak rahat bir yaşam alanı oluşturma çabalarınıza odaklanmanızı ve ailenizi ilgilendiren konularla başa çıkmanızı gerektirebilir. İlişkilerde yapıcı bir tutum benimseyerek, aşırıya kaçan davranışlardan kaçının ve net istekleriniz doğrultusunda sabırla hareket ederek evle ilgili konularda doğru adımları atmalısınız.