ABD'de West Whitter'de evine dönen 82 yaşındaki bir kadını öldürdüğü öne sürüldü. 25 yılını hapishanede geçirdikten sonra masum olduğu anlaşıldı. 19 yaşında cezaevine giren Miguel Solorio, 44 yaşında özgürlüğe kavuştu. 

Patronlar Dünyası'nın derlediği habere göre, ABD de 82 yaşındaki Maryann Bramlet i öldürdüğü gerekçesi ile ömür boyu hapse çarptırılan Miguel Solorio nun masumiyeti 25 yıl sonra ortaya çıktı.

Los Angeles Bölge Yüksek Mahkemesi yargıcı William Ryan, cinayetten hükümlü Miguel Solario'nun mahkumiyetini ve şartlı tahliye ihtimali olmaksızın ömür boyu hapis cezasını kaldırarak serbest bıraktı.  

KABUS 25 YIL ÖNCE BAŞLADI 

Miguel Solorio'nun kabusu bundan 25 yıl önce başladı. 

West Whitter'de evine dönen 82 yaşındaki Maryann Bramlett'i öldürdüğü öne sürüldü, gözaltına alındı, tutuklandı.  Miguel Solorio, cinayet saatinde kız arkadaşı ve kız kardeşi ile birlikte olduğunu söylediyse de kimselere dinletemedi. Masumiyetini kanıtlamak için aradan 25 yıl geçmesi gerekiyordu. 

GERÇEK KATİL KARDEŞİ Mİ ? 

Rusya’da Tu-22M3 bombardıman uçağı düştü Rusya’da Tu-22M3 bombardıman uçağı düştü

Bağımsız bir soruşturmanın ardından Miguel Solorio'nun masumiyeti kanıtlandı.  Yeni çıkan kanıtlar ve tanıklar ışığında ise gerçek katilin Miguel Solorio'nun kardeşi Pedro Solorio olduğu ihtimali güçlendi.  Cinayetin gerçek katil zanlısı olma ihtimali üzerinde durulan Pedro Solorio'nın yıllar boyunca suskun kaldığı ve abisi ile ilişkisini kopardığı belirtildi. 

Cinayet dosyasının bu gelişmeler ışığında yeniden açılması bekleniyor. 19 yaşında cezaevine giren Miguel Solorio ise 44 yaşında özgürlüğüne kavuşmuş oldu.