2. kattan düşen küçük kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Küçük kız dün saat 11.00 civarında annesi İlknur A.'nın temizlik yaptığı sırada balkona çıktı. Balkonda gördüğü, asılı olan sandalyeye çıkmak isterken dengesini kaybedip 2. kattan aşağıya düştü. Küçük kızı mahalle sakinlerinden Ferdi Uysal ve Tayfur Muslugil hastaneye yetiştirdi.

Hastanede hayatını kaybetti

Özel bir hastaneye yerleştirilen küçük kız daha sonrasında ambulans ile Sarıyer Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Tüm müdahalelere rağmen küçük kız hayatını kaybetti.

“ANNESİ BALKONUN CAMINI KAPATMADIĞI İÇİN ÇIĞLIK ATIYORDU”

Çocuğu hastaneye yetiştiren Ferdi Uysal, “Ben 3 bina yanda oturuyorum, evde yatıyordum çat diye bir ses duydum. Biri düştü herhalde dedim hanımla beraber merdivenden indik hemen. Kapıdan çıkınca baktım arkadaşlar burada çocuğu kucaklarına almışlardı. Annesi çığlık atıyordu, çocuğa baktım çenesi kitlenmişti. Çocuk Tayfur’un kucağındaydı, Tayfur’la beraber nefesini açtık çocuğun. Hemen bir araba durdurduk yoldan 4 dakikada hastaneye götürdük hemen. Orada acil alana aldılar çocuğu sonra ambulansla Seyrantepe’ye götürdüler. En son duyduğumuza göre doktor beyin kanaması devam ederse sıkıntı olur demiş. Babasını aradık az önce ameliyata almışlar. Annesi balkonun kapısını kapatmayı unuttuğu için çığlık atıyordu, balkona çıkmış çocuk oradan da aşağı düşmüş. Annesi de o sırada odada temizlik yapıyormuş” dedi.