Sevgi emek ister, özveri ister, sadakat ister ama en önemlisi de hatırlanmak ister. Sevgiyi hatırlamanın ve hatırlatmanın günü 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevginizi ölümsüz kılmak için birkaç ipucu hazırladık sizlere…

14 Şubat’a hediyenizle imza atın

14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Romantizmin simgesi ‘Gül’

Gül yapraklarını her yerde kullanmanız mümkün. Evin içinde yatağınıza gül yapraklarından bir yol yapabilirsiniz ya da bir restoranda yer ayırttıysanız, kapının girişinden masanıza kadar olan yola önceden gül döktürün. Gül yaprakları arasında ona masaya kadar eşlik edin. İster çalıştığı işyerine, isterseniz eve; ona ‘Seni Seviyorum’ notuyla göndereceğiniz tek bir kırmızı gül dahi kalbini ısıtacaktır. Tabii diğer çiçekleri de alabilirsiniz, tercih sizin. 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Küçük hediyelerle şımartın

İstediğiniz boyda bir ayakkabı kutusu edinin ve üzerini resim, yazı, fotoğraf, çiçek, vs. ile süsleyin. İçine de en sevdiği şekerlerden veya çikolatalardan doldurun. Üzerine de küçük bir not eklemeyi unutmayın. Emin olun bu hediye sevgilinizin çok hoşuna gidecektir. 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Sevginizi özel kılın

İster baş harflerden oluşan bir kolye ucu, isterseniz isimlerinizin yazılı olduğu bir yüzük ya da herhangi başka bir takı. Hediyenin büyük olması değil konu. Önemli olan sadece size ‘özel’ olması. Sevginizi özel kılmak elinizde. 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Kalpli aşk pastası

Sevgililer Günü’ne özel bir pasta yapabilirsiniz. Kırmızı gıda boyası kullanarak kalp şeklinde bir pasta yapın ve üzerine krem şanti ile ‘Seni Seviyorum’ yazın. 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Şiirlerinizde aşkı yaşatın

Eğer gerçekten romantizm rüzgârları estirmek istiyorsanız, sevdiğiniz için bir şiir yazmayı deneyebilirsiniz. Kırmızı bir kâğıda dökeceğiniz satırlardan oluşan şiiri küçük bir kalp kutuda hediye edebilirsiniz. Çok harika bir şiir olması o kadar da önemli değil, önemli olan içinizdeki duyguları ona yansıtmanız. 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Aşkınızı nakışlayın

Sevgi emek ister. Aşkınızın adını en sevdiği renklerden oluşan bir şala ya da bereye nakışlayarak gösterebilirsiniz. El emeği göz nuru örgü bir atkı bere de sevginizi özel kılacaktır. 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Hafta sonu tatili ile yenilenin

“Sıradan hediyelerden sıkıldım.” diyenlerdenseniz şayet, size bütün detayları düşündüğünüz bir hafta sonu tatili alternatifi sunabiliriz. 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Teknolojik ürünler de unutulmamalı

Teknolojik ürünler sürekli bir gelişim ve dönüşüm içinde. Sevgilinizin ilgi alanına göre playstation, bilgisayar, telefon ya da akıllı bir saat alabilirsiniz. Hiç kuşkusuz çok hoşuna gidecektir. 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Yurt dışına seyahat edin

Sevgilinizin gitmek isteyip de gidemediği bir ülkeye seyahat edebilirsiniz. Vize için zaman kısıtlı biliyoruz, ancak vizesiz seyahat edilebilinen ülkeleri göz önünde bulundurmanızda fayda var. Bosna-Hersek, Sırbistan, Kamboçya, Lübnan, Fas vizesiz seyahat rotalarından sadece bir kaçı. Bu rotalardan başlamaya ne dersiniz? 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Parfüm klasik ama etkili

Parfüm artık klasik bir hediye alternatifi gibi görülüyor, lakin bir gerçek göz ardı ediliyor. Sevdiğiniz kokuyu sevgilinize hediye ederek hem mutlu olmasını hem de istediğiniz bir kokuya sahip olmasını sağlıyorsunuz. 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Tarzına uygun bir ayakkabı alın

Sevgiliniz hangi tarz giyiniyor, bunu en iyi siz bilirsiniz. Öyleyse sevdiğiniz kişinin tarzına uygun bir ayakkabı hediye etmek de şık bir alternatif olacaktır. Spor, şık, klasik ya da günlük… Seçim sizin. 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Tuttuğu takıma özel ürünleri seçin

Sevgiliniz bir spor tutkunu olabilir. Hangi takımı tutuyorsa, o takıma ait ürünlerle sevgilinizi sevindirebilirsiniz. Tuttuğu takıma veya spor dalına uygun hediyeler, emin olun sevgilinizi çok mutlu edecektir. 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Sevgililer Günü’nde erkek sevgiliye ne alınır?

-Şık bir gömlek -Oyun konsolu -Kravat takımı -Parfüm -Ayakkabı -El örgüsü atkı-bere -Kazak -Cüzdan 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

Sevgililer Günü’nde kadın sevgiliye ne alınır?

-Kol saati -Tektaş pırlanta yüzük -Gümüş ya da altın -Parfüm -Şık bir elbise -Fotoğrafının olduğu bir çerçeve -Ayakkabı -Kazak -Çanta -Çiçek -İsimli özel ürünler 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri 2023 neler? Kadın sevgiliye, erkek sevgiliye ne alınır?

14 Şubat neden Sevgililer Günü olarak kutlanıyor?

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gün. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanıyor. Valentine ismindeki bir din adamı için ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkan bu özel gün, bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" olarak da biliniyor. 14 Şubat, 1800 yıllarda Amerikalı Esther Howland'ın ilk Sevgililer Günü kartını yollamasından bu yana çok sayıda insanın kutladığı toplumsal bir olay halini aldı. Bunun doğal sonucu olarak olayın ticari yönü çok fazla önem kazandı. Bugüne baktığımızda Sevgililer Günü, sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, özel kutlamalar gerçekleştirdikleri bir gün haline geldi. Hal böyle olunca da tüm dünyada ticaretin can suyu olduğu rahatlıkla söylenebilir.