Okullar tatil mi? Hafta başından beri etkili olan olumsuz hava koşulları sonrası bu sorunun cevabı merak edilip araştırılıyor. Özellikle yarın için yağış uyarısı yapılan illerde eğitime devam eden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri "okullar tatil mi?" sorusunun cevabını araştırıyor. İşte merak edilen sorunun cevabı...

OKULLAR TATİL Mİ? 1 ARALIK 2023

1 Aralık Cuma günü için herhangi bir tatil kararı alınmadı. Sadece İzmir ve Muğla'da sağanak yağış bekleniyor. Bu iki il için tatil kararı alınması halinde siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

30 KASIM PERŞEMBE BALIKESİR'DE OKULLAR TATİL Mİ?

30 Kasım Perşembe günü Balıkesir'de okulların tatil durumuna ilişkin Balıkesir Valiliği'nden açıklama geldi.

Yağışların bu gece ve yarın sabaha kadar devam edeceğini duyuran Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, "İlçelerimizden takviyelerimizi yaparak risk oluşturabilecek alanlarda da gerekli tedbirlerimizi aldık. Bodrum kat gibi su basma tehlikesi olan yerlerdeki vatandaşlarımız için geçici olarak otelleri hazır tutuyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızı dikkati olmaya davet ediyorum.

Okullar tatil değil. Öğleden sonrası için ikili eğitim gören 2 okulumuz tatil edildi. Bu konuda değerlendirme yapılacak." ifadelerini kullandı.

YDS sınav sonuçlarına erişim başladı! YDS sınav sonuçlarına erişim başladı!