Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa adayı Kasım Gülpınar katıldığı bir televizyon programında şok iddialarda bulundu. Yerel seçimlerde en çok konuşulan yerlerden biri Şanlıurfa oldu.

AK Parti'den ayrılıp Yeniden Refah Partisi listesinden Şanlıurfa Büyükşehir adayı olan Kasım Gülpınar katıldığı bir programda çok net iddialarda bulundu.

Gülpınar'ın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü

"Ankara'dan 4 kişilik bir ekip geldi"

Dün bize bir istihbarat geldi. Ankara'dan bir sosyal medya ekibi geliyor. Ne için geldikleir bugün çıktı. Bir numaradan herkese, medreselere kadar, belli bir amaca hizmet eden temiz insanlara bile telefon açıp, 'Size bir şey göndereceğiz bunu yayınlayın sosyal medyanızda' diyorlar. Seçimin başından beri yürüttükleri iftira kampanyasına devam ediyorlar. Baktılar tek tek mesaj atarak olmuyor bu defa toplu mesajlar atmaya başladılar.

"Cem Yılmaz parodisine döndü"

Bunların yaptıkları aynen şuna benziyor. Hani Cem Yılmaz'ın bir parodisi vardır. Televizyonda uçak aldığımı öğrendim der. Bir açıyorum haberi, bir vesikalık resmim ve uçan bir uçak var. Kesin almışım çok belli diyor. Bu işte aynı Cem Yılmaz parodisine döndü.

"İki üç tane resim koymuşlar ne olduğunu kendileri de bilmiyor"

Gönderdikleri mesajlarda da görüntülerde de iki üç tane resim var. Yan yana getirmişler. Vay efendim 'Zulüm yaptı' falan. İki üç tane resim koymuşlar ne olduğunu kendileri de bilmiyor. Videoda konuşan kimdir, kimsenin haberi yok. O 4 kişinin mahareti ortaya çıktı.

"Din, iman için bir araya gelen insanları arayıp iftiraya ortak olun diyorlar"

Çocuk yetiştiren, din iman için bir araya gelen insanları arayıp iftiramıza ortak olun diyorlar. Gündüz oruç akşam iftira diyoruz doğru işte. Hem sen iftira atıyorsun hem de o insanları işe katıyorsun. Neden? Sırf Belediyeyi kaybetmemek için. Bu klasik bir belediyeyi kaybetme meselesi değil. Bir insan bir yanlışı gördüğü zaman neden 5 yıl daha devam edeyim diye ısrar eder. İnsanın beyni duruyor o sorunları gördüğünde. Ya rabbi bunları nasıl çözeceğiz diyoruz. Gençler giyor ki ümidimiz yok. Peki sen nasıl oluşturacaksın. Bir sürü yardımlar yapılıyor benim paramla bana cakas atıyorlar. Hizmet aşkı diyorlar nerede 5 yıldır hizmet aşkınız"