TPAO Şırnak Bölge Müdürlüğü'ne 122 ön lisans mezunu personel, 9 uzman yardımcısı, 16 mühendis ve 1 avukat olmak üzere toplam 26 kişi alacağını duyurdu. Ayrıca Adıyaman Bölge Müdürlüğü'ne 2 uzman yardımcısı lisans mezunu personel alımı yapılacak. Toplamda 150 personel istihdam edilecek TPAO Şırnak Bölge Müdürlüğü'nde başvuru şartları belli oldu.

Başvuru Şartları Neler?

Personel alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda gerçekleştirilecek olup, KPSS ilgili puan türü ve belirlenen diğer şartlar dikkate alınacaktır.

Z kuşağı hem daha borçlu hem daha az kazanıyor Z kuşağı hem daha borçlu hem daha az kazanıyor

İŞKUR tarafından duyurulan işgücü talebinde belirtilen son başvuru tarihine kadar adayların ilan edilen okul bölüm/programlarından mezun olmaları gerekmektedir.

  • İŞKUR tarafından bildirilen nihai listelerde yer alan adaylara evrak teslimi telefon veya e-posta yoluyla yapılacak, sözlü sınav tarihi ise "www.tpao.gov.tr" internet adresinden duyurulacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
  • Seyahat engeli olmayan ve arazi çalışmasına engel teşkil etmeyen adaylar tercih edilecektir.
  • Personel alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda, KPSS ilgili puan türü ve belirlenen diğer şartlar göz önünde bulundurularak gerçekleştirilecektir.

Personel alımıyla ilgili detaylar www.iskur.gov.tr adresinde yayınlanacak olan ilanda yer alacaktır.

Hangi Kadrolara Personel Alımı Olacak?

Petrol ve Doğal Gaz Mühendisi
Makine Mühendisi

Elektrik-Elektronik Mühendisi
Harita Mühendisi

Bilgisayar Mühendisi
Büro Memuru (Genel)

Kimya Mühendisi
Avukat

Uzman Yardımcısı (Genel)
Diğer Teknisyen ve Teknikerler

Ambar/Depo Görevlisi
Harita Teknisyeni

Muhasebe Meslek Elemanı
Malzeme Planlama Elemanı

Baş Laborant/Kimya Laboratuvarı Sorumlusu
Lojistik Meslek Elemanı