E-ticaret platformu Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin (IOC) resmi 'E-Ticaret Hizmetleri Partneri' olduğunu geçtiğimiz aralık ayında duyurmuştu. Bu durum, Trendyol'un IOC'nin Türk partneri olduğu anlamına gelmektedir. E-ticaret platformu, Anadolu'da üretilen ve Olimpiyat Koleksiyonu adı altında sunulan ürünleri bu iş birliği kapsamında hazırladı.

Anadolu'da üretilen koleksiyon, t-shirt, polo yaka t-shirt, şort, elbise, sweatshirt, beyzbol şapkası, balıkçı şapkası, plaj havlusu ve bez çanta gibi ürünleri içermektedir. Bu ürünler, Türkiye'de Trendyolmilla uygulaması üzerinden satışa sunulurken, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman gibi ülkelerde Trendyol uygulaması üzerinden uluslararası satışa sunulmuştur.

Ayrıca, sporseverler, Lozan'daki Olimpiyat Müzesi (The Olympic Museum), IOC'nin resmi global satış platformu olan shop.olympics.com ve Paris'teki uluslararası olimpik megastoredan da koleksiyon ürünlerine erişebilmektedir.

Trendyol, Olimpiyat Koleksiyonu’nu dünya sahnesine çıkardı

Trendyol’un spora verdiği destek ile yerli üreticiyi yurt dışına açma hedefi birleşti

E-ticaret platformu, Uluslararası Olimpiyat Komitesi iş birliğiyle spora olan desteğini yerli ürün ve üreticileri yurt dışına taşıma hedefiyle birleştiriyor. Böylece, Türkiye’nin dünya standartlarındaki üretim gücünü ve kalitesini farklı coğrafyalarla tanıştırmayı spor alanında da sürdürüyor.

Trendyol, Olimpiyat Koleksiyonu’nu dünya sahnesine çıkardı

Veda maçına gidişte Anfield yolunda müthiş görüntüler Veda maçına gidişte Anfield yolunda müthiş görüntüler

Milli sporcular Olimpiyat Koleksiyonu reklamında rol aldı

Türkiye'de Trendyolmilla uygulaması üzerinden satışa sunulan Olimpiyat Koleksiyonu, milli sporcularımızın rol aldığı özel bir reklam filmi ile tanıtılıyor. Milli voleybolcumuz İlkin Aydın, milli tekvandocumuz Nafia Kuş ve milli jimnastikçimiz Ferhat Arıcan, bu reklam filminde sporun dinamik ruhunu ve heyecanını yansıtarak yer alıyorlar. Ülkemizi Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda temsil edecek olan bu milli sporcuların enerjisini gündelik hayata taşıyan koleksiyon, sporseverler ve moda tutkunları için özel bir buluşma noktası niteliğindedir.