Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşen mücadelede golleri Onuachu, Fountas ve Umut Bozok'un penaltıdan attığı gollerle Trabzonspor kaydetti.

Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda rakibini 4-0 mağlup etti. İlk maçı da 3-2 kazanarak avantaj sağlayan bordo-mavililer, toplamda 7-2'lik skorla adlarını finale yazdırdılar.

Derbide maç başlamadan kavga çıktı Derbide maç başlamadan kavga çıktı

Trabzonspor'un finaldeki rakibi, Ankaragücü'nü elemeyi başaran Beşiktaş oldu. Bu heyecan dolu final mücadelesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek. Finalin nerede oynanacağı ise Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha sonra açıklanacak.

Bordo-mavili ekip Trabzonspor, Türkiye Kupası tarihinde 16. kez finale yükseldi. Daha önceki 15 finalden 9'unu kazanan Trabzonspor, bu sefer de kupayı müzesine götürme arzusunda.

Beşiktaş ise bu sezon 5. kez Türkiye Kupası finaline yükseldi. Daha önce Trabzonspor'la 4 kez karşılaşan siyah-beyazlı ekip, bu defa kupayı kazanarak zafere ulaşmak istiyor.

Futbol tutkunları 23 Mayıs'ta nefesleri tutacak, bu iki dev takım arasında gerçekleşecek olan final mücadelesini heyecanla bekleyecek.