8 saat önce Medya

Bu akşam oynanan ödül oyununda oldukça eğlenceli anlar yaşandı. Survivor Yunanistan takımının misafir gelmesiyle ortaya oldukça renkli görüntüler çıktı.Peki ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar

9 saat önce Yerel Haberler

Başakşehir’de metroda genç kızı taciz eden şahıs günlerdir aranıyordu.Polis ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda yakalandı.

9 saat önce Yerel Haberler

Mersin’in Erdemli ilçesinde yıldırım düşen müstakil evde yangın çıktı. İkinci katı saran alevler itfaiye ekiplerince söndürülürken, yıldırımın düştüğü esnada aile fertlerinin zemin katta bulunduğu öğrenildi.

9 saat önce Gündem

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğünün kaçakçılık ve şike iddilarından dolayı yapılan araştırmalar ve gözaltına alınanlarla ilgili açıklamada bulundu.

10 saat önce Bilim-Teknoloji

Baykar'ın geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 34 ve 35'inci test uçuşlarında 33 bin feet irtifaya çıkarak Yüksek İrtifa Sistem Performans Testini başarıyla tamamladı.

10 saat önce Yerel Haberler

Edirne’de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin çatısında çıkan yangın, kontrol altına alındı.

11 saat önce Medya

Dün akşam yayınlanan eleme sonrasında mavi takımın azalması ve kırmızı takımda sayı olarak fazla olmasından dolayı bugün acil durum konseyinde bu konuyla ilgili nasıl bir karar alınacak? Yunus Emre Aleyna ve Nagihan arasında neler oluyor? İşte detaylar

11 saat önce Spor

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizesporla oynayacakları maç için Gedson Fernandes ve Daniel Amartey Beşiktaş kadrosundan çıkarıldı.

11 saat önce Magazin

Katarsis programı, izleyenlere farkındalık kazandırmayı amaçlayan bir platform olarak dikkat çekiyor. Programın sunucusu olan Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın moderatörlüğünde gerçekleşen bu program, izleyicilere değerli bilgiler sunuyor. Bugünkü konuk ise tanıdık bir isim: Furkan Andıç. Hem dizi hem de sinema dünyasında önemli işlere imza atmış olan Furkan Andıç, Katarsis programının konuğu olarak izleyicilerle keyifli ve bilgilendirici bir söyleşi gerçekleştirdi.

11 saat önce Yerel Haberler

Terme Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında konuşan Başkan Kul, "Kadınlar plajı konusunda çalışmalarımız başladı" dedi.