Türk pop müziğinin deneyimli ismi Nilüfer, geçtiğimiz gece yaptığı konserde giydiği transparan elbiseyle hem hayranlarını şaşırttı hem de moda dünyasından tepki çekti. 68 yaşındaki sanatçı, elbisesi hakkında yaptığı, "Baktım herkes transparan, bir ben mi kaldım ahlak nöbetçisi? Bana ne ya, çıktım bakın. Ne var ayrıca, insanlar sokakta giyiyor! Neticede bacak işte" açıklamasıyla dikkat çekti.

Bu duruma ünlü modacı Neslihan Yargıcı sert bir dille tepki gösterdi. Yargıcı, Nilüfer'in kariyerine ve Türkiye'nin en iyi seslerinden biri olarak kazandığı itibara gölge düşürdüğünü belirtti, "Gördüğüm an çok yadırgadım. Mesele bacak açık, kapalı meselesi değil. Düz siyah bir elbise yeterliydi bence. Kendisi pırlanta değerinde. Geçen senelere yazık! O itibara yazık! Kıyafeti tasarlayan yeni yetme olmalı" ifadelerini kullandı.

Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gitti Farah Zeynep Abdullah detoks kampına gitti

Nilüfer'in bu cesur tercihi sosyal medyada da geniş yankı buldu. Kullanıcılar arasında "Giydiyse giydi, ama yaptığı açıklama olmamış", "Nilüfer'den böyle bir hareket beklemezdim" ve "Esprili bir şekilde yaklaşmış. Yadırganacak bir şey olduğunu düşünmüyorum" gibi farklı görüşler dile getirildi.