Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından belirlenen kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şu şekilde:

Cumhuriyet Mahallesi'nde, Kazım Orbay Caddesi'nde Silahşör Caddesi girişinden itibaren Harzemşah Sokak kesişimine kadar olan bölüm, 19 Mayıs Mahallesi'nde, Veteriner Hilmi Sokak'ta Doktor Şevket Bey Sokak girişinden itibaren Hamidiye Suyu Sokak kesişimine kadar olan bölüm, Yayla Mahallesi'nde, Sebahattin Delice Sokak'ta Talimhane Sokak girişinden itibaren Eczacı Sokak kesişimine kadar olan bölüm, Mecidiyeköy Mahallesi'nde, Çağlar Sokak'ta Kısmet Sokak girişinden itibaren Lati Lokum Sokak kesişimine kadar olan bölüm ve Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde, Aydın 1 Sokak'ta Mithat Paşa Caddesi girişinden itibaren Örnek Sokak kesişimine kadar olan bölüm trafiğe kapatılacak.

Alternatif güzergahlar ise Silahşör Caddesi ile Harzemşah, Doktor Şevket Bey, Opr. Raif Bey, Talimhane, Hilal, Kısmet, Mithatpaşa Caddesi ve Örnek sokakları olarak belirlendi.

Ayrıca, İstanbul'da yarın saat 07.00 ile 12.00 arasında BtcTurk Boğa Koşusu etkinliği nedeniyle Üsküdar'da da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Üsküdar Harem Sahil Yolu, Hakimiyeti Milliye Caddesi (Sahil Yolu ile Selmani Pak Caddesi arasından kalan kısım), Paşalimanı Caddesi, Kuzguncuk Çarşı Caddesi, Abdullah Ağa Caddesi ve Kuzguncuk tünel çıkışı arasında kalan kısımlar ile bu noktalara çıkan tüm cadde ve sokaklarda trafik akışı sağlanmayacak.

Bu yollara alternatif olarak Dr. Eyüp Aksoy Caddesi, Nuhkuyusu Caddesi, Gümüşyolu Caddesi, D-100 Karayolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa Caddesi, Hakimiyet-i Milliye Caddesi, Halk Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Dr. Fahri Atabey Caddesi kullanılabilecek.