Boğa burcu gökyüzünde maddiyatı, konforu, lüksü, seksi, haz almayı temsil eder. Bu gibi konuları temsil ettiği için bu gibi konularda ani gelişebilecek sürprizleri müjdeliyor. Bu arada yemek yemeye çok düşkünlük arttığı için kilo alma problemlerine karşı dikkatli olmak lazım. Sağlık olarak boğaz ve boyun kısımları hassaslaşabilir. Bu haftaya ay Koç burcunda başlangıç yapacağımız için çok hareketli, hızlı bir hafta yaşayabiliriz. Agresiflik ve sinirlenmeler çok görülebilir, ayrıca hız kazalara sebep olabilir. Boğa maddi konuları temsil ettiği kadar toprak konularını da temsil eder, bazı emtiyalarda yükselmeler görülebilir. Ülkemize etkisi büyük bir ihtimalle Anayasa değişikliği gündeme gelecek ve siyasal partiler ile ilgili bazı sürprizler gelebilir, yöneticilerin sağlık haberleri gündeme gelebilir, çocuklar ile alakalı bazı hoş olmayan olaylar olabilir, eğlence yerleri ve sanatçılarda bu hoş olmayan etkilerden nasibini alabilecek gibi görünüyor. Bu şanslı yeni ay hepimize ve güzel ülkeme bol şans getirmesi dileğimle.

Yükselen ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan):

Sevgili Koç burçları, sizler bu hafta oluşacak yeni ay para evinizi şenlendirecek, maddi kazançlarınızın artacağı bazı aniden gelecek olan para fırsatları ile karşılaşabilir, elinize geçen fırsatları değerlendirmek sizlere kalmış. Ayrıca geçmişte alamadığınız, aksayan uzayan ev, araba vs. gibi konularla yeniden karşılaşabilir, kazançlı alım satımlar yapabilirsiniz, yaşam enerjinizin yükseleceği bir hafta değerlendirmeye çalışın.

Yükselen ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs):

Sevgili Boğa burçları, sizler bu hafta kendi burcunuzda oluşacak yeni ay ile önümüzdeki süreçte yeni, güzel başlangıçlar ayağınıza kadar gelebilir. İlahi akışta kendinizi şanslı olarak göreceğiniz, kendi özdeğerinizi yükselteceğiniz bir hafta sizlerden gökyüzü yapabilme enerjisi bekliyor. Durağan, sabit hallerinizden kurtulup değişime ayak uydurursanız, bu dönemin en şanslı burçları siz olabilirsiniz. Maddi değerlerde yükselmeleriniz olacaktır, sizler arkanızdan dönen bazı olaylara karşı dikkatli olmaya bakın.

Yükselen ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran):

Günlük burç yorumları (15 Mayıs 2024 ) Günlük burç yorumları (15 Mayıs 2024 )

Sevgili İkizler burçları, sizler bu hafta ilahi akıştan gelecek mucizelerle karşılaşabilirsiniz, gizli kalmış arkaya attığınız dualarınızın olduğu tıkanan bazı konularda süprizler yaşayabilirsiniz, rüyalarınıza dikkat edin bazı mesajlar sizlere gelebilir, dualarınızın kabul olduğu bir dönem olabilir. Arkadaş çevrenizde hızlı gelişmeler olabilir ya da tartışmalar çıkabilir, davetler toplantıların bol olacağı, hayallerinizin, umutlarınızın canlanacağı bir hafta olacak sizleri bekliyor.

Yükselen ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz):

Sevgili Yengeç burçları, sizler bu hafta hızlı hareketli kariyer hayatınızı düzenlemekle başlayacak ve yeni ay ile birlikte umutlarınız veya hayallerinizle ilgili güzel yeni başlangıçlarla karşılaşacaksınız. Sizlere faydası dokunabilecek, maddi kazançlar sağlayabileceğiniz yeni topluluklara ya da gruplara dahil olabilirsiniz, bu aralar sizlere gelecek davetleri değerlendirin çünkü kazançlarınız o yollarla önünüze gelebilir.

Yükselen ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Sevgili Aslan burçları, sizler bu hafta toplum önünde görünen statünüzün parlamasını sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilir, bol kazançlı kazanç kapıları ile karşılaşabilir yeni güzel iş teklifleri ile güzel başlangıçlar yaşayabilirsiniz, yurtdışı, uluslar arası işlerinizde hızlanmalar artabilir, eğitimler alma isteği ya da eğitimleri bırakma isteğiniz oluşabilir bu konuda hızlı aksiyonlar alabilirsiniz, uzak seyahatleriniz de artışlar olabilir.

Yükselen ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sevgili Başak burçları, sizler bu hafta krediler, bankacılık, finansal konularla uğraşabilir, bazılarınızın nafaka ya da miras konularında hızlı hareketlenmeler olabilir, bazı krizlerle karşılaşabilirsiniz. Bu hafta şanslı yeni ay ile birlikte uzaklar, yurtdışı yerleşmeler konusunda bekleyen konular ile alakalı hızlı kazançlı süprizleriniz olabilir, uluslararası ticaret konularında maddi kazançlarınızda artışlar olabilir, inançlarınızın sizi geliştirebileceği bir haftadasınız, uzaklardan gelen bolluk berekete kapılarınızı açacaksınız.

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim):

Sevgili Terazi burçları, sizler bu hafta ilişkilerinize ilgilenmek, açık düşmanlarınızı daha net görebilmek için bir dönemdesiniz, evli olan ya da uzun beraberlik yaşayanlar eşleri ile ilgili anlaşmazlıklarla karşılaşabilir, tartışma ortamı içinde kendilerini bulabilirler. Sizler şanslı yeni ay ile beklediğiniz sürünceme de kalan miras, nafaka, mahkeme konularında bir anda maddi kazançların gelebileceği sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer kredi ile iş yapıyorsanız başvurularınızın kabul edildiği bir hafta olabilir, başkalarının paralarını yöneten bazı Teraziler maddi süprizlere bu hafta hazır olun.

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım):

Sevgili Akrep burçları, sizler bu haftaya çalışma hayatınızda yoğun tempo ile başlayabilirsiniz, sağlık sorunlarınız ile ilgili koşuşturmalarınız olabilir, günlük koşuşturmalarınızın artacağı, yardımcılarınızla ilgili konularla karşılaşabilirsiniz, sizler bu şanslı yeni ayda bir anda evlilik teklifi ile karşılaşabilir, ani evlilik kararları alabilir ya da maddi kazanç sağlayacağınız bir iş ile ilgili yeni ortaklıklar kurabilir, bu yaptığınız ortaklıkta kazançlarınız çoğalabilir.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık):

Sevgili Yay burçları, sizler bu haftaya aşk, sevgi konularındaki hareketlilikler ve hızlanmalar ile başlayabilirsiniz, çocukları olanlar çocuklarınızla ilgileneceğiniz konular gündeminize gelebilir, aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Bu hafta olacak şanslı yeni ay ile birlikte gündelik yaşamınızda bazı güzel olaylarla karşılaşabilirsiniz, bazı sağlık sorunu yaşayanlar için güzel şifalanmaların olabileceği bir dönem olabilir, iyi bir hekim ya da tedavi yöntemi aniden karşınıza çıkabilir, çözüme ulaşabilirsiniz, boğaz ve boyun ağrılarına dikkat ediniz. Çalışma hayatınızda sizlere kazanç sağlayacak bazı ek görevler verilebilir, bazılarınız için ise evcil hayvanlar sahiplenme şansı veriyor bu yeni ay bu evcil hayvanlar sizlere şans getirecektir.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak):

Sevgili Oğlak burçları, sizler bu haftaya evinizle ilgilenerek başlayabilir tamirat vs. gibi konuları sizi uğraştırabilir, bazılarınız için ise taşınma yer değiştirme durumları söz konusu olabilir, ebeveynleriniz bilhassa da babanız ile ilgili bazı konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz, sizlere bu şanslı yeni ay yeni aşk fırsatları sunacak, aniden aşık olabilirsiniz ya da geçmişte kalmış bir türlü ilişki boyutuna geçememiş durumlarınız var güzel birleşmeler yaşanabilir ve sizler çok mutlu olabilirsiniz, borsa gibi konularda ani kazançlarınız olabilir, piyango gibi ani para kazançları ile karşılaşabilirsiniz, çocuk isteyenler için ise güzel sürpriz hamilelik haberleri olabilir.

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat):

Sevgili Kova burçları, sizler bu haftaya yakın çevrenizle ilgili konularla başlayabilir, kardeşleriniz ya da kuzenleriniz ile ilgili anlaşmazlıklar çıkabilir, trafikte hız yapmamaya da ayrıca dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz, sizlere bu şanslı yeni ay beklemeye aldığınız, satın alamadığınız evi alma fırsatı sunabilir, yerleşmek için güzel bir fırsatla karşılaşabilirsiniz, ebeveynleriniz ile ilgili güzel sürprizler gelebilir, gayrimenkul, taşınmaz mal alabilmek için şansınızın açık olduğu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar (19 Şubat - 20 Mart):

Sevgili Balık burçları, sizler bu haftaya para ve maddi konularla uğraşarak başlayabilirsiniz, para girişi ve çıkışının hızlanacağı bir döneme girdiniz bu konuda dikkatli olmanızda fayda var. Sizlere bu şanslı yeni ay; yeni bir araba şansı getirebilir, uzun süre beklettiğiniz bir türlü alamadığınız arabayı almak için önünüze gelecek bir fırsatı değerlendirebilirsiniz, yakın çevrenizden gelecek maddi kazançlar ortaya çıkabilir, kardeş ve kuzenleriniz ile ilgili güzel sürprizler sizi mutlu edebilir, müjdeli haberlere hazırlıklı olun.