Süper Lig'de dananın kuyruğu bugün kopabilir! İşte program ve ihtimaller Süper Lig'de dananın kuyruğu bugün kopabilir! İşte program ve ihtimaller

Maçın ikinci yarısına Beşiktaş, Rashica'nın yerine Ghezzal'ı sahaya sürerek başladı. İlk dakikalarda Beşiktaş etkili bir atak geliştirdi ve DK-48'de Ghezzal'ın ortasında önce Muleka'nın kafasını Livakovic kurtardı, ardından dönen topa gelişine vuran Necip'in şutunda Szymanski golü engelledi.

DK-56'da Beşiktaş'ta Ghezzal, Ferdi'yi ittiği gerekçesiyle sarı kart gören ikinci futbolcu oldu. Ancak Fenerbahçe, DK-69'da Szymanski'nin asistinde İrfan Can'ın sol ayağıyla attığı golle farkı ikiye çıkardı.

DK-74'te Fenerbahçe'de Batshuayi'nin yerine Edin Dzeko oyuna dahil oldu. Ancak Beşiktaş, maçın sonlarına doğru farkı bire indirmeyi başardı. DK-82'de Muleka'nın asistinde topla buluşan Cenk Tosun'un sert vuruşuyla skor 2-1'e geldi.

Son dakikalarda da tempo düşmedi. DK-90+3'te Beşiktaş'ta Omar Colley sarı kart gördü. Ancak Beşiktaş'ın çabaları sonuç vermedi ve son düdük çaldığında Fenerbahçe, bu mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.