İrfan Can Kahveci'ye 20 milyon euro İrfan Can Kahveci'ye 20 milyon euro

Uçar, MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda, "Özlenen bir galibiyet, çok bekledik. İnşallah bu akşamki galibiyet Beşiktaş olarak bundan sonra sürekli devam eden galibiyet serilerine bir başlangıç olacak." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör arayışlarıyla ilgili olarak ise Uçar, "Birçok hocanın adı geçiyor ama şu ana kadar resmi bir görüşme olmadı ama mutlaka görüşmeler başlayacak. Yeni sezona yeni bir hocayla başlayacağız." şeklinde konuştu.

Feyyaz Uçar ayrıca, Başkan Hasan Arat'ın yerli ve yabancı oranını yüzde 50-50 olarak belirttiği açıklamaya da değinerek, "Başkanımızın lafının üstüne laf olmaz. Yüzde 50-50 devam ediyoruz." dedi.

Beşiktaş'ın teknik direktör arayışlarında öncelikli hedefin, takımın teknik ve taktik anlayışına uygun, rakip alanda oyunu kabul etmeyen bir hoca olduğunu belirten Uçar, "Oyuna hakim olmaya çalışan, yeteri kadar gol pozisyonu yakalayan, enerjik, mücadeleci kadroya göre bir hoca arayacağız." diye ekledi.

Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör arayışlarına önümüzdeki günlerde resmi olarak başlayacak ve yeni hocanın belirlenmesi için titiz bir çalışma yürütecek. Takımın gelecek sezonki hedefleri doğrultusunda uygun bir ismin seçilmesi bekleniyor.